Prije nešto više od mjesec dana, porodica Ražnatović objavila je radosne vijesti o dolasku novog dječaka u njihovu porodicu. Dugo očekivani porod Bogdane Ražnatović je nastupio i Cecin sin, Veljko, dobio je drugog nasljednika, malog Krstana koji je izazvao veliku medijsku buru.

Još od samog početka mjeseca, mediji su neprestano nagađali o datumu kada bi trebao ustupiti Bogdanin porod, a zatim se porodica Ražnatović oglasila na drugi dan Uskrsa saopštivši srećne vijesti o tome da je mali Krstan konačno došao na svijet. Naravno, mediji su odmah izrazili svoju zainteresovanost za svim detaljima, a kako smo mogli vidjeti, Bogdani je u bolnici društvo pravila njena svekrva i majka, koje su je bodrile tokom čitavog procesa.

Tokom neke od posljednjih epizoda popularnog, novog šou programa pod nazivom “Ceca show”, mogli smo vidjeti da su se pojavile nove fotografije i video snimci koji prikazuju određene detalje i scene sa ceremonije, a kako se naknadno saznalo, bilo je u pitanju tajno krštenje malog Krstana. Njihova porodica je odlučila proslaviti u jednom beogradskom restoranu, a prisutni su bili samo najbliži članovi porodice i nekolicina njihovih prijatelja.

Kao što smo mogli vidjeti po onome što je prikazano u šou programu, Anastasija Ražnatović, Veljkova sestra, ni ovoga puta nije bila prisutna, a prema posljednjim vijestima ona i njen odabranik izgubili su bebu. Izvor za medije saopštio je da je Anastasija konačno dobila papire za strano državljanstvo i da se navodno sprema za povratak u Srbiju, što bi ujedno bilo i njeno prvo pojavljivanje u proteklih nekoliko mjeseci. Mlada pjevačica, odlučila je ugasiti svoj profil na društvenim mrežama, a razlog za to je vjerovatno kako bi izbjegla nepotrebne komentare i pitanja javnosti.

Preporučujemo