OVO JE ŽENA FILIPA CEPTERA, KOJA MU JE UZELA SVE DO POSLEDNJE PARE! Evo na šta ih je potrošila i kako je vaspitala njihovu ćerku!

0

Na našim prostorima je nakon raspada bivše države nastalo mnogo bogataša koji se danas bahato rasipaju na sve strane, ali većina naroda jedva sastavlja kraj s krajem. Bilo da su u pitanju estradne ličnosti ili političari, pa čak i biznismeni, danas ih ima dosta više na ovim prostorima nego prije.

Jedan od njih je i najbogatiji čovjek u Srbiji, a to je poduzetnik i biznismen Filip Cepter koji prema Forbes magazinu ima bogatstvo u vrijednosti pet milijardi dolara. Živi s porodicom u vili na Dedinju gdje i mnogi drugi južnoslavenski bogataši, pretežno srpskog državljanstva, provode vrijeme i troše svoje bogatstvo. Prije dvadeset i dvije godine su Filip i njegova supruga Madlena dobili kćerku Emu i on je otkrio da je ponosan na sebe jer je stvorio nešto iz ljubavi, a Madlena je rekla jednom da je teško biti majka tinejdžerke, ali je ostvarila svoj san da pošalje kćerku u London.

Iako je Ema, koja je odrasla u bogatstvu i redovno se na Instagramu hvali luksuzom u kojem živi, prvobitno htjela u Ameriku na studij, Madleni nije bilo svejedno da kćerku pošalje toliko daleko pa ona zato sada studira psihologiju u Londonu. Smatra da je njena kći dobra djevojčica i da je svi vole.

Filip je otkrio jednom prilikom da mu je žena uzela sve do zadnjeg dinara kako bi ulagala u kulturu i umjetnost i zato uživa ići na opere u operskim kućama koje je izgradio svojim novcem. Ne razmišlja puno o uspjesima i neuspjesima, već uvijek gura dalje sa velikim samopouzdanjem.