Mnogi od nas su u mladosti imali ljubavne jade za koje smo mislili da nikad neće proći, a onda se kasnije sami sebi smijali od sramote što smo bili tako naivni i nezreli. To je sastavni dio svačijeg života i osnova za mnoga lijepa sjećanja kad uđemo u svijet odraslih.

Iako te srednjoškolske i fakultetske ljubavi jako rijetko opstanu i pretvore se u neki brak i porodicu, desi se da se ljudi ponovo sretnu godinama kasnije i budu zajedno jači nego ikada. To se desilo slavnoj voditeljici Sanji Kužet i njenom suprugu i direktoru marketinga jedne automobilske firme Nemanji Živojinoviću. Sanja i Nemanja su zapravo bili u vezi kad su bili u svojim dvadesetim i mnogo su se voljeli, ali je tada postojalo jednostavno previše prepreka da bi mogli biti zajedno. Život ih je rastavio na nekih desetak godina, ali kad su se opet sreli, sve im je bilo jasno.

Odlučili su da nastave gdje su stali, zreliji i ostvareniji nego prije i kasnije su tu svoju ljubav ovjekovječili brakom i rođenjem sina Strahinje. Iako Sanja stvarno ne voli da dijeli privatne detalje iz života, očito je da jako voli svog supruga i da se razumiju bez puno nekog stresa.

Dokazali su jedno drugom da se dobro razumiju i da su jedno drugom istinska ljubav, a mnogi sigurno zavide Živojinoviću na tome što je osvojio srce lijepe i atraktivne voditeljice. Ovo mnogima može poslužiti kao dokaz da se ponekad stvari u životu dese drugačije nego smo to prvobitno možda očekivali.

 

 

 

Preporučujemo