OVA ŽENA JE RODILA LIDIJU VUKIĆEVIĆ: Ovo je dokaz da su GENI ČUDO, majka i ćerka kao BLIZNAKINJE! (FOTO)

0

Liidja Vukičević je poznata glumica koja je u svojoj karijeri ostvarila niz uloga kako u serijama i filmovima tako i na pozorišnim daskama ali će ostati najviše upmaćena po ulozi Viki iz serije Bolji život koja je sigurno najgledanija na našim prostorima ikada. Ono što je frapantno je da ni danas iako je od snimanja prošlo trideset godina Lidija ne izgleda ništa starije i svi se pitaju kako joj to uspijeva.

Ona je nedavno na svojim profilima na društvenim mrežama objavila sliku svoje majke i tada su njeni fanovi shvatili da je gene sigurno povukla na nju jer i ona izgleda prelijepo. Inače kada je u pitanju privatni život glumice poznato je da je bila u braku sa poznatrim fudbalerom Mitrom Mrkelom sa kojim ima i dva sina koji su sada već odrasli ljudi.

Lidija je u vezi sa jednim umetnikom iz Italije koji je dosta mlađi od nje ali ne želi da otkrije njegov identitet. Ona je samo rekla kako ne vjeruje u onu narodnu da se suprotnosti privlače i da je njoj potreban neko sličnog senzibiliteta ko će da je razumije. Veza na daljinu joj sasvim odgovara i on je u njen živo donio novu radost a viđaju se povremeno i trenutno se ona nalazi kod njega u Italiji ali je odmor spojila i sa jednim poslovnim poduhvatom i otkrila je da će biti zaštitno lice jedne kompanije koja se bavi proizvodima za njegu kože.

Lidija je istakla da se radi o visoko kvalitetnim proizvodima koje je proizvela jedn firma iz Venecije i da se i sama uvjerila u njihov kvalitet jer ne bi rizikovala da izgubi svoj ugled nakon 40 godina rada.