OTVORENO PISMO SEVERININE MAJKE MILANU POPOVIĆU: Iznela INTIMNE DETALJE o bivšem ZETU, NASTAĆE HAOS!

0

Zadnjih mjeseci glavna tema svih medija jeste život hrvatske pjevačice Severine Vučković koji je i više nego turbulentan. Na internetu se pojavila fotografija na kojoj Severinini bivši muževi, Milan Popović i Igor Kojić, poziraju zajedno zagrljeni. Vjerujemo da Severini nije bilo prijatno vidjeti ovu sliku, s obzirom na to da ona već duži niz godina vodi rasprave sa Milanom sudskim putem zbog starateljstva nad sinom Aleksandrom.

Severinina majka Ana Vučković javno se oglasila kada je u javnost došla vijest od Milana Popovića da su njene kćerke Severina i Mirjana u sukobu. Prije svega je rekla da on nema pravo da komentariše njihove živote niti porodične odnose. Također je rekla da niko za gospodina Milana ne bi ni znao da nije bio s njenom kćerkom, a posebno se osvrnula na to da Milan nikada nije ušao u njen dom niti će.

On već 10 godina, prema riječima njene majke, blati Severinu i njeno ime i muči je zbog starateljstva nad sinom. Očito da ne mari toliko za svojim sinom, kada sve radi ovo majci. Ana je otkrila i da je Milan uhodio, tužio i maltretirao Severinu i njenim najbližim. Ana je neko ko se ne oglašava često u javnosti, ali kako je rekla, ovaj put nije mogla ostati suzdržana.

Ana je otkrila da je laž to da je Severina prva nasrnula na sestru, već je sestra na nju. Severina se brine o svojoj majci i stalno je uz nju. Svakim danom majka Ana se nada da će njena kćerka Severina konačno pobijediti u borbi protiv Milana Popovića, a borba traje već duži niz godina.