Ostavio sina u vrtić PROŠLE NEDELJE i odbija da ga pokupi: Razlog je neverovatan!

0

Preljuba i prevara se mogu desiti ama baš svakome – ljudi su nesavršeni i prevrtljivi, samim tim ne možemo računati na nečiju odanost bez obzira šta mi uradili. Najvažnije je biti iskren s partnerom i priznati ako se to desilo, bez očekivanja da će stvari biti kao prije nakon toga.

Laž ubija odnose zauvijek, samim tim zataškavanje prevare može dovesti do trajne štete u porodici koju ste formirali s nekim. Jedna žena iz Kine je uradila upravo to i dovela do nastanka velikog skandala i primjera okrutnosti prema djeci koji šokira cijeli svijet jer se brzo sve proširilo putem interneta. Naime, dječaka je u vrtić jednog dana ostavio njegov otac koji se više nije vratio po njega. Kad su ga konaktirali, objasnio je da je saznao da nije biološki otac tog djeteta i da je to dijete sad problem “obdaništa”. Mali je u medijima sad poznat pod pseudonimom “Sjao Rui”.

 

Čak ga ni njegov djed ni ujak nisu htjeli pokupiti i obdanište nije imalo pojma kako da se nosi sa ovim problemom pa su obavijestili nadležne organe. Vremenom se pojavila njegova majka i pokupila ga, a prethodno se nije znalo gdje je ona jer je Sjaov dom bio potpuno prazan.

Iako je svima bilo žao nedužnog dječaka, mnogi su krenuli da osuđuju njegovu majku zbog preljube. Ne zna se kako je došlo do toga da ona rodi dijete drugom čovjeku i možda to nikada nećemo saznati, ali treba poštediti nedužnu djecu ovakvih brutalnih i nehumanih postupaka kao u ovom slučaju. Šta vi mislite o ovome?