OMILJENA SRPSKA VODITELJKA MUŽA JE UPOZNALA U AVIONU: Vrlo je zgodan i uspešan, a OVAKO ju je “KUPIO”

0

U Srbiji postoji veliki broj voditeljki koje profesionalno obavljaju svoj posao a jedna od omiljenih kod gledalca je Maja Nikolić koja sada na TV Prva vodi emisiju Među nama. Ona je u braku sa svojim suprugom već skoro četvrt vijeka a jednom prilikom je ispričala kako je upoznala čovjeka sa kojim je i danas u ljubavi i sa kojim je osnovala porodicu.

Aleksandar Nikolić je pilot a 1998. godine njihov sudbonosni susret se desio u pravo u avionu. Odmah su privukli jedno drugo i shvatili su da se među njima dešava nešto posebno i nastavili su da se viđaju. Maja je ispričala da je tada putovala u Atinu na jedan poslovni put a njen sadašnji muž je sjedio pored nje i počeli su da razgovaraju a svoje druženje su nastavili u Aini gdje su proveli šest dana.

Nakon povratka u Beogard se više nisu ni razdvajali. I dan danas nakon toliko vremena koje su proveli zajedno Majaj sa iastom strašću i ljubavi govori o svom suprugu i smatra ga svojim vitezom jer se uz njega uvijek osjeća zaštićeno. Njih dvoje imaju troje djece sina Darka i kćerke Tei i Tiju a za Maju je njen muž najveća podrška i oslonac u životu koji joj je svoju vrijednost dokazao djelima a ne riječima.

Ispričala je da je oduvijek u njega ludo zaljubljena ali da je njena ljubav porasla još i više kada je na svijet došla njihova kćerka Tea. Tada joj je rekao da i pored svega treba da nastavi da radi jer vjeruje u nju i smatra da to može da postigne. I ona s druge strane njemu pruža istu podršku kada je njegov posao u pitanju i zato i funkcionišu jako dobro.