Starija kći Ivana Ivanovića postala je glavna tema regionalnih medija, a na društvenim mrežama ističu se komentari da je izrasla u pravu ljepoticu koja broji sve više pratitelja na društvenim onlajn platformama. Ivan je veoma ponosan na svoju porodicu i iako je do sada želio zadržati njihovu privatnost što je više moguće, one se jednostavno sve više ističu a poznati TV voditelj svakako da ima na koga biti ponosan.

Kose oči i pune usne Ivanovićeve bile su nasljedne, iako će joj mnogi priznati da posjeduje i očeve crte lica, pa tako i njegovu osobnost. Kako smo mogli vidjeti po njenim objavama, veoma puno vremena posvećuje svom izgledu i frizuri, a za manje od dvije sedmice Staša će napuniti 19 godina i tada je već kročila u odraslu, nešto složeniju i najosjetljiviju fazu svakog pojedinca.

Za mladu osobu spomenute godine značajne su iz više perspektiva, uključujući predanost profesionalnim ciljevima, razvoj, sklapanje novih prijateljstava i prihvatnje odgovornosti koja sa godinama postaje sve veća. Međutim, Staša je na svim ovim poljima već zrela osoba i njen otac je zbog toga veoma ponosan, pa tako možemo vidjeti da s vremena na vrijeme objavi i po neku porodičnu fotografiju u čijem opisu ističe koliko je srećan sa svojim mezimicama.

Staša se u posljednje vrijeme naročito posvetila svom izgledu, što je vidljivo i na slikama koje objavljuje nakon večernjih izlazaka. Starija kći Ivana Ivanovića sve više odbacuje trenerke i široki stil oblačenja u korist košulja, zanosnih haljina i kožnih hlača koje ističu njenu figuru a promijenila je i frizuru. Stilska transformacija neosporno joj je veoma privlačna, što je sasvim normalno za djevojku njenih godina, pa je tako svoje mnogobrojne fanove iznenadila naglom promjenom a oduševljenje pratitelje povodom toga, jednostavno se ne može zanemariti.