NAPIPALA JE KVRŽICU, URAĐENA JE BIOPSIJA PA JE OPERISANA: Majka Lune Đogani progovorila o muci koja je zadesila!

0

Poznata mlada jutjuberka Luna Đogani Miljković je neko ko je uvijek u centru pažnje svih. Ona je prije svega rođena u porodici poznatih tako da je cijeli svoj život provela ispred kamera. Roditelji su joj bili na vrhuncu karijere baš u periodu kada se i Luna rodila. Anabela Atijas i Gagi Đogani su tada imali grupu Funky G koja je ostavila mnoge pjesme za sobom.

Luna je kasnije okušala svoju sreću u tome da bude modna blogerka, te je čak 3 godine provela u rijaliti programu Zadruga. U drugoj sezoni započela je vezu sa Markom Miljkovićem s kojim danas ima kćerku Miu Miljković. Ono što je mnoge šokiralo jeste to što je Luna operisana.

Morala je da operiše promjene koje su se stvorile na njenim dojkama. Za njenu intervenciju su se pobrinula dva doktora, a nakon operacije je bila stabilna. Marko je potvrdio da je ovo istina te da će se Luna oglasiti preko svojih društvenih mreža na ovu temu. Iako se još uvijek ne zna tačno o čemu je riječ, podsjećamo da je i njena majka Anabela imala problem s dojkama u mladosti koji je uspjela da riješi.

Anabela je sa 20 godina imala operaciju u Švedskoj i kada je otišla na pregled doktori su vidjeli da nije baš sve u najboljem redu. Anabela je otkrila da je tada razgovarala sa svojim prijateljicama te da je jedna rekla da je veoma važno da se posjećuje doktor i odlazi na mamografiju. Nakon tog razgovora s prijateljicama, Anabela je otišla na pregled. Za medije je otkrila da je redovna sada kada je riječ o pregledima kod doktora, te je uvijek i svoje kćerke vodila kada su porasle.