Najnoviji film “Jorgovani” s Ivanom Bosiljčićem ponovno je zaokupio pozornost javnosti jer se ponovno družio sa svojom čestom suradnicom Slobodom Mićalović. Obožavatelji željno očekuju priliku da još jednom vide kako ovaj voljeni duo krasi ekran. Iako “Jorgovani” odudaraju od narativa romantične serije “Ranjeni orao”, publici jamče novo i uzbudljivo iskustvo.

 

 

Najnoviji Bosiljčićev nastup izazvao je iznimno pozitivne reakcije gledatelja, ponovno zarobivši srca njegovih obožavateljica. Tijekom cijele karijere oko njegova privatnog života vladala je velika znatiželja, a posebno zbog dugogodišnjeg braka s pjevačicom Jelenom Tomašević. No, ono što malo tko zna jest da je prije Jelene bio u vezi s talentiranom balerinom. Na kraju su Jelena i Bosiljčić odlučili prekinuti svoju romantičnu vezu, stvorivši tako savršenu priliku da Jelena pokaže svoj vokalni talent uz poznatu pjesmu “Da mi je da mi se vrata moj dragi”, iskrenu posvetu Sergeja Ćetkovića. Unatoč Jeleninom početnom oklijevanju, sudbina joj je namijenila drugačiji plan.

 

 

U tom razdoblju Ivan je doživio veliki porast popularnosti i bio vrlo tražen među gledateljima zbog uloge u hvaljenoj seriji “Ranjeni orao”. Nakon razlaza s Jelenom, Ivan je krenuo na romantično putovanje s iznimno talentiranom balerinom Lidijom Novaković. Njihova veza procvjetala je tijekom suradnje na očaravajućoj glazbenoj produkciji “Cigani lete u nebo”, u kojoj je Ivan preuzeo glavnu ulogu, dok je Lidija pokazala svoje izvanredno baletno umijeće. Lidijina neusporediva ljepota i urođena fotogeničnost potaknule su je na uspješnu manekensku karijeru, osim što su joj osigurale željeno baletno mjesto u cijenjenom Kazalištu na Terazijama. Kružile su glasine da je Lidija čak sudjelovala i na cijenjenom izboru za Miss Srbije. Podrijetlom iz Pančeva, Lidija je stekla početnu baletnu obuku tijekom formacije prije nego što je svoje vještine profesionalno izbrusila u Beogradu. Iako je ljubav Ivana i Lidije bila kratka, Bosiljčić se na kraju pomirio s Jelenom Tomašević. Njihova obnovljena veza kulminirala je radosnom zajednicom 2011. godine, a njihovu sreću dodatno je pojačalo dolazak kćeri Nine.

 

Ivan Bosiljčić, poznati srpski glumac, rođen je 10. siječnja 1979. godine u Pančevu u Srbiji. Njegov izvanredan talent priskrbio mu je široko priznanje na području filma, televizije i kazališta u njegovoj domovini. Isprva se proslavivši u kazalištu, Bosiljčić se vrlo brzo proslavio svojim zanosnim nastupima na malim i velikim ekranima. Jedna od njegovih najupečatljivijih uloga bila je uloga Petra Popadića u iznimno popularnoj seriji “Selo gori, a majka se češlja”, portret koji ga je doveo do općeg priznanja i obožavanja publike diljem regije. Uz televizijski rad, Bosiljčić je ostavio neizbrisiv trag i zapaženim nastupima u raznim domaćim filmskim i kazališnim predstavama poput “Mali Budo”, “Montevideo, Bog te video!”, “Montevideo, Vidimo se!”, “Šišanje”. ,” Zduhač je avantura” i mnogi drugi.

 

 

Ivan Bosiljčić stekao je priznanje ne samo svojim iznimnim glumačkim sposobnostima već i zapaženim doprinosom kazališnoj industriji. Sudjelovao je u brojnim kazališnim predstavama tumačeći značajne likove koji su osvajali publiku. Javnost je pokazala golem interes za osobni život Ivana Bosiljčića, posebice kao odanog partnera i supruga poznate srpske pjevačice Jelene Tomašević. Zajedno imaju kćer Ninu. Ivan Bosiljčić i dalje je visoko cijenjen i cijenjen glumac u regiji, slavljen zbog svog izvanrednog talenta, nepokolebljive predanosti i vrijednog doprinosa srpskoj umjetničkoj zajednici.