NAJNOVIJA INFORMACIJA O NIKOLINI PIŠEK ŠOKIRA: Sada je sve jasno, OVO JE PRAVA ISTINA!

0

Već danima svi mediji u regiji pišu o prepucavanjim između Miše Grofa i Nikoline Pišek a cijeli problem je izgleda nastao oko podijele imovine nakon iznenadne smrti Vidoja Rostovića Mišinog sina sa kojim je Nikolina bila u braku osam godina i kojem je rodila kćerku.

Da podsjetimo Vidoje je preminuo u svojoj 44-oj godini u stanu svoje ljubavnice dok je Nikolina bila u Zagrebu a medijima je Grof odmah dao izjavu u kojoj je rekao da se sva imovina vodi na njegovo ime i da Nikolina neće dobiti ništa. On je sve šokirao svojim riječima koje se tiču njegove unuke kada je izjavio da je i djed umro kada i otac.

Nikolina koja je u javnosti poznata kao voditeljka pokušava da ostane dostojanstvena i ne želi javno da govori o ponižavanjima koje je od Vidojeve porodice trpila od samog početka njihove veze. Navodno je ona svojim prijateljima rekla da je oni šikaniraju i maltretiraju već skoor deset godina a zašto to joj nije poznato. Nju jako pogađaju i špekulacije koje su se pojavile u medijima o tome da su ona i Vidoje bili pred razvodom a on joj je u stvari bio najveća podrška u žiovtu posebno krajem prošle godine kada je preminuo njen otac.

Navodno Vidoje sa svojim ocem Mišom Grofom nije uopšte razgovarao šest punih godina. S druge strane dok Nikolina šuti Miša ne prestaje da je proziva po medijima i tvrdi da se Nikolina jako prevarila ako misli da može da rasproda kolekciju umjetničkih dijela njegovog sina jer od toga nema ništa. Otkrio je i da će ovu kolekciju pokloniti ili Muzeju primjenjene umjetnosti ili Istorijskom muzeju a da udovica neće vidjeti ništa od toga. On je naveo da ima informacije da se Nikolina nalazi sa nekim ljudima i provjerava koliko novaca može da dobije za slike ali joj je džaba što to radi.

Preporučujemo