MIROSLAV ILIĆ SE OGLASIO NAKON SUDSKE PRESUDE DA JE DEVINOV OTAC: Pevač poručio samo jedno!

0

Miroslav Ilić je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u regiji još iz vremena bivše države i mnogi su ga smatrali najvećim gospodinom na estradi. Posljednjih nekoliko godina ipak je njeegov imidž poljuljan u javnosti zbog sudskog postupka koji je protiv njega povela njegova bivša ljubavnica Mirjana Antunović koja je tražila da on prizna očinstvo nad njenim sinom Devinom a šta je on uporno izbjegavao.

Nije želio da da svoj DNK uzorak ali je na kraju ipak morao to da učini i jučer je Mira medijima otkrila da je on pokazao da je Miroslav Devinov otac po odluci suda. Sam pjevač nije želio da razgovara sa novinarima na ovu temu i samo je kratko rekao kao on tu presudu još uvijek nije dobio ni vidio a kroz par dana će izaći u javnost sa svim detaljima.

Mirjana je i na društvenoj mreži fejsbuk objavila sretnu vijest i rekla je kako je stigao dan za slavlje jer je stigla presuda da su Devin Antonović i Miroslav Ilić sin i otac. Ona je rekla da su oboje presretni i zahvalila se svima koji su im pružali podršku i bili im svjedoci na ovom suđenju kao i njihovom advokatu i sutkinji koja je donijela ispravu odluku pa i medijima koji su od samog početka cijeli proces pratili i o njemu izvještavali.

Mirjana je napisala da ovo nije samo njihova pobjeda nego je i pobjeda svih majki i djece u Srbiji u kojoj je na snazi zastarjeli zakon o DNK. Ona je također dodala da oni kojima se ova odluka ne sviđa mogu da se žale a da ona i njen sin imaju preča posla.

Preporučujemo