Mirjana, bivša ljubavnica MIROSLAVA ILIĆA objavila dokaz: OVO je njihova intimna fotografija kada je bila u SEDMOM MESECU TRUDNOĆE! – Ne želi više da šuti (FOTO)

0

Estradne zvijezde su ljudima zanimljive jer su sve oči uprte u njih i njihove postupke. Jednostavno je teško ne biti zainteresovan u njihovu dramu jer se to njima dešava a ne nama, pa mi prođemo bez nekih problema. Mnogi skandali su se pojavili u medijima zadnjih godina kad su u pitanju domaće zvijezde.

Neke od njih poput Jelene Karleuše vješto koriste medije i društvene mreže kako bi izazvale dramu i privukle pažnju, što je dobro za biznis. Međutim, ono što je ljude šokiralo je priča koja se vezuje za poznatog narodnjaka po imenu Miroslav Ilić koji je nanizao mnogo hitova sve ove godine. Za Miroslava se mislilo da je dobar čovjek dok nije krenula drama oko njegove ne toliko tajne afere sa Mirjanom Antonović čiji sin Devin ima 22 godine i vrlo očito je Miroslavov sin. Poznati pjevač ih uporno odbija i ne želi da uradi DNK test da se dokaže očinstvo.

Devin i Mirjana tvrde da ne žele ništa osim njega osim da prizna da je on otac, pa se ganjaju po sudu i ročištima. Otkriveno je da ih Miroslav nazove uoči svakog ročišta da ih vrbuje da odustanu od svog cilja da ga raskrinkaju, ali oni ne posustaju.

Mirjana je nedavno na društvene mreže objavila sliku sa Miroslavom kad je ona bila u osmom mjesecu trudnoće, neposredno pred kraj njihove veze. Vjeruje se da su svi u ta doba znali da su njih dvoje bili zajedno i nema sumnje da je Miroslav zapravo Devinov otac, i mnoge kolege ga prozivaju za to.

 

Preporučujemo