Zdravko Čolić, pjevač koji aktivno djeluje više od četiri desetljeća, nedvojbeno je jedan od najistaknutijih estradnih umjetnika na našim prostorima i koncerti su mu uvijek rasprodani danima unaprijed, a nije rijetkost da u jednom gradu uzastopce odsvira dva ili tri nastupa.

Kao jedan od najpoznatijih balkanskih glazbenika, nedavno je u krugu obitelji obilježio svoj 72. rođendan. Njegova najstarija kći Una iskoristila je priliku i svojim pratiteljima omogućila uvid u njihovo intimno slavlje. Una je telefonom ovjekovječila trenutak dok su ona, mlađa sestra Lara i mama Aleksandra iznenadile Čolića rođendanskom gozbom. Kako smo do sada već imali priliku vidjeti, njegova obitelj ga s vremena na vrijeme iznenadi sa određenim poklonom, što je zaista i opravdano jer Čola najveću pažnju posvećuje upravo svojim mezimicama Uni i Lari.

Vrhunac slavlja bila je Čolićeva kuhinja koju su krasila raskošna jela i pića. Vrijedi istaknuti da Čolićev dom krasi izuzetan i skupocjen namještaj, kakav se danas može naći tek u rijetkim starim beogradskim obiteljima. Soba je ukrašena dragocjenim umjetničkim djelima koja uredno vise na zidovima obojanim bogatim nijansama mahagonija i tamnosmeđe boje.

Ovo nije prvi put da Una izlaže fotografije prebivališta svoje obitelji. Zahvaljujući njoj, javnost je već imala priliku zaviriti u dom Zdravka Čolića s pogledom na ulaz i spavaće sobe. Međutim, blagovaonica i kuhinja ostaju nefotografirane i medijski neispitane. Kamera je uhvatila golemu terasu koja vodi do raskošnog vrta ukrašenog bujnim zelenilom, gdje obitelj uživa najviše vremena. S obzirom na Čolinu strast prema glazbi i njegovo dvoje voljene djece, mnogi su očekivali ništa manje od raskošnog i udobnog životnog prostora. Komplimenti za dobro uređen ambijent jučer su cijeli dan preplavljivali Unin Instagram profil, ali i rođendanske čestitke njenom ocu.

Preporučujemo