Ivan Ivanović je poznati srpski glumac i voditelj koji se proslavio vođenjem emisije “Večeri s Ivanom Ivanovićem”. Ova se emisija emitira svakog petka navečer još od 2010 godine., a s godinama je postala nevjerojatno popularna. Tijekom trajanja programa Ivan je imao zadovoljstvo intervjuirati veliki broj domaćih i inozemnih poznatih osoba poput Novaka Đokovića, Stinga i Brajana Ferija. Voditeljev humor i sklonost ismijavanju političara i pjevačice Jelene Karleuše imali su značajnu ulogu u brzom uspjehu emisije, a ono što je posebno okupiralo pažnju javnosti svojevremeno jeste da je Karleuša do 2013. protiv TV Prve podnijela oko 50 prijava zbog klevete i uznemiravanja.

Prvijenac kazališne predstave “Između dva mjeseca” u Teatru na Brdu pružio je priliku supruzi Ivana Ivanovića da se ponovno uključi u društvo i pokaže svoj smisao za modu. Uz voditeljicu je dostojanstveno prošetala Anja Petrović, dok su fotografi pokušavali uhvatiti njen osmijeh ili nježni pogled upućen Ivanoviću. No, to se nije desilo, ne zato što Anja i Ivan ne pokazuju simpatije jedno prema drugom, već zato što su oprezni i privatni u javnosti, što je tipično za mnoge javne ličnosti.

Unatoč tome, obožavani par ne voli uplitanja u njihove privatne živote, iako komičar nerijetko zna podijeliti fotografiju iz njihovog doma… Fotoreporteri su odlučili ne fotografirati zagrljaje i poljupce, već su im omogućili da uhvate Anjin elegantni komplet iz raznih kutova. Njena se odjeća isticala iz nekoliko razloga, a najviše zbog torbice i sandala.

Naime, supruga Ivana Ivanovića spojila je nevjerovatan komplet za premijeru predstave u kojoj igraju Aleksandar Radojičić i Jovan Jovanović. Komplet je prekrila proljetnim kaputom i uparila s prozirnim bež sandalama koje su trenutno vrlo tražene u svijetu. Vidljivo je da je supruga Ivana Ivanovića zainteresirana za modu i da uživa u shoppingu, što se vidi i po odjevnom izboru njihove najmlađe kćeri Lole. Lola je dosljedno odjevena u najnovije modne stilove, za što njena majka svakako preuzima punu odgovornost i ponos.

Preporučujemo