LEKARI DONELI ODLUKU: Miljana Kulić ima i OVU DIJAGNOZU! – Ovo niko nije očekivao!

0

O rijaliti učesnici Miljani Kulić se poslednjih nekoliko dana pisalo u svim medijima u Srbiji a nakon što je skoro preminula nakon operacije smanjenja želuca koju je uradila na jednoj privatnoj klinici u Turskoj.

Miljana je nakon izlaska iz pete sezone Zadruge koja je završila prije nešto više od mjesec dana odlučila da se riješi viška kilograma tako što će operisati želudac a nakon izvršenog zahvata se vratila u Srbiju i kako kažu njeni doktori iz Turske nije slušala savjete koji su joj dati što od Miljane uopšte ni ne čudi. Ona se nije osjećala dobro i kada se javila doktorima u kliničkom centru u Nišu oni su je uputili na hitnu operaciju kojom joj je uklonjena slezena ali joj se stanje nakon toga pogoršalo pa je prebačena za Beograd gdje se liječnički tim cijelu noć borio za njen život.

Uspjeli su da je stabilizuju ali kako mediji izvještavaju Miljana i dalje ne sluša savjete ljekara pa je čak i agresivna zbog čega je sa njom razgoovr obavio i psihijatar. Doktori su zaključili da Miljana pati i od insomnije a od njenih roditelja su tražili da im što prije dostave njenu raniju dokumentaciju sa psihijatrije.

Miljana je osoba koja očito ima nekih psihičkih problema što je bilo jasno svima koji su pratili Zadrugu a sada se pored svega tu našla i dijagnoza insomnije a da bi se ona postavila potrebno je da simptomi budu primjećeni tri noći zaredom.Insomnija  je uzrokovana stresom i dovodi do loše koncentracije i umora i nedostatka sna.