Predrag Čivković Tozovac bio je legendarni pjevač narodne glazbe koji je iza sebe ostavio brojne hitove koji su iznjedrili bogatu glazbenu karijeru. Osim toga, pozornost javnosti privukli su i detalji iz njegova privatnog života… Poznata glumica Ziža Stojanović, koja u seriji “Srećni ljudi” tumači ulogu Cane Fontane, koju toliko volimo, učestvovala je i u reality showu “Zadruga”, kada je jednom prilikom objelodanila svoju vezu s Tozovcem, piše Gloss magazin.

Kako je Ziža tada izjavila, objasnila je da se radi o njezinoj ljubavi iz mlađih dana.  “Tozovac je bio afera. To je bio plan koji je izveden u Beogradu kada sam bila nešto mlađa”, rekla je Stojanović. Stojanović (93), najpoznatija po ulozi Cane Fontane u TV seriji “Sretn ljudi”, preživjela je veliku obiteljsku tragediju. Poznatoj glumici dogodilo se ono čega se boji svaka majka. Kći Sanja, koju je dobila s kolegom Vladom Matićem, umrla je prije 10 godina. Od tog gubitka nikada se nije oporavila, a prijatelji kažu da se tada i razboljela. Iza nje je ostao samo unuk Uroš koji živi u Berlinu.

– Nažalost, istina je da sam izgubila kćer. To je bilo prije četiri godine. Svi su mi govorili da će s vremenom proći, ali nije. Ovo je ozbiljna bolest. Moj unuk Uroš je ostao bez majke! Ubrzo nakon Sanjayeve smrti, njegov se otac ponovno oženio. Ovo mi je bio najteži trenutak u životu, ali ne želim da otkrivam detalje – rekla je Žiža medijima 2017. Žiža ima ćerku sa kolegom Vladislavom Matićem, a on joj, kako je jednom rekla, nije bio miljenik. Ovu ulogu u njenom životu odigrao je glumac Dušan Brajić, u kojeg je bila zaljubljena dvije godine, nakon čega se on oženio glumicom Oliverom Malković.

Gubitak kćeri nije bila jedina bol s kojom se glumica suočila. Godinama je jedva sastavljala kraj s krajem jer joj je mirovina iznosila svega 30.000 dinara. Zbog toga je prije nekog vremena prihvatila sudjelovanje u reality showu. “Imam samo 30.000 dinara i nikakvu državnu mirovinu! A igrala sam samo glavne uloge! Počela sam glumiti s osam godina i odigrala sam više od 120 uloga. Ne pijem, ne pušim i nisam nikome nažao uradila. Jako sam religiozna, ne pripadam klanu, a štoviše pored svega toga, nemam državnu mirovinu – rekla je glumica svojevremeno.

– Dok plaća sve svoje račune i režije, nema ništa. Sreća ima krov. Osjeća se krivom i posramljenom što ne prima državnu mirovinu jer smatra da je zaslužuje svojim radom. Koliko znamo, dobila je dobar honorar za svoje učešće, pa je sigurno uštedjela novac – rekla je svojedobno jedna Žižina susjeda.

Preporučujemo