Ana Mihajlovski jedno je od najljepših televizijskih lica u zemlji, no nemamo je često prilike vidjeti u javnosti. Ova simpatična voditeljica oduvijek je bila cijenjena svojim izgledom, a mi je nismo vidjeli već neko vrijeme, zbog čega su svi ostali šokirani njezinim novim i pozitivnim promjenama, što se vidi i iz mnogobrojnih komentara koji su ostavljeni na društvenim mrežama. 

Anu domaća javnost poznaje odranije, u vrijeme kada je vodila “Leteći start” s Milanom Kalinićem i seriju “Život na selu” s Marijanom Mićić. Tada su njih dvije, kao gradske djevojke, imale zadatak otići na selo da ostanu neko vrijeme. Od tada je često viđamo kao voditeljicu raznih programa, no rijetko se pojavljuje u javnosti.  Jedna od rijetkih prilika za vidjeti je bila na večeri koju je organizirala Zaklada Doković, kada su zajedno sa Stefanom Milenkovićom predstavili vrlo skupu violinu od osmija.

Domaćica je bila Jelena Đoković koja je bila potpuno fascinirana svojim kostimom, a među uzvanicima je bila i Ana Mihajlovski. Ana je sjedila za stolom i čavrljala s prijateljicama dok se smiješila fotografu koji je to primijetio. Mihajlovska nikad nije izgledala ljepše, čime je još jednom dokazala da je crna mnogima jedna od omiljenih boja za izlaske i svečane prilike.

Nosila je crnu košulju dugih rukava s golim ramenima i hrabrim dekolteom koji joj je davao nagovještaj spuštenih ramena. Ana je već dugo poznata po svojoj plavoj kosi, no već se neko vrijeme drži smeđe kose i sve se slažu u jednom, ta joj boja odlično stoji. Kao što je već poznato, Mihajlovska ima dvije kćeri, jednu iz braka s Goranom Stamenkovićem, a drugu s biznismenom Mirkom Grubinom, a mediji su svojevremeno izvještavali da se u nju nekada ranije jako zaljubio jedan istaknuti pop pjevač, no to je tema za neki drugi članak.

Preporučujemo