Kim Kardašijan stiže u Srbiju sredinom juna! Najpoznatija svetska rijaliti zvezda dovešće decu u Beograd, uglavnom zbog otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda, saznaju ekskluzivno izvori upoznati sa planovima za putovanje. U našem glavnom gradu Kim će prisustvovati i velikoj zabavi u njenu čast, koja će se održati na jedinstvenoj lokaciji.

-Kim je u Beograd stigla iz Nemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gde će sa sinovima Svetim i Psalmom učestvovati na Evropskom kupu, utakmici naše reprezentacije Srbije protiv Engleske 16. juna. Njena deca su veliki navijači Premijer lige i engleskih fudbalera. Ceo njen tim biće sa Kim, koja će na beogradski aerodrom sleteti svojim privatnim avionom “Kim džet” koji je pre nekoliko godina kupila za neverovatnih 150 miliona dolara.Oni će odsjesti u predsjedničkom apartmanu jednog od najprestižnijih hotela u glavnom gradu. Kod nas će ostati ukupno dva dana – kaže naš sagovornik i dodaje:

Osim ličnog obezbeđenja, Kim će na raspolaganju imati i dodatno obezbeđenje koje radi 24 sata, koje će je budno paziti. U Beograd je došla da proslavi otvaranje prve prodavnice svog modnog brenda u tržnom centru u ovom delu Evrope. Naši izvori kažu da će te večeri biti održana velika zabava u njenu čast i da će prisustvovati i neke od naših poznatih ličnosti sa A liste, a otkrili su nam šta je Kim Džong Il tražio od organizatora posete kako bi imali glatka posjeta stvarnosti.

Kada su u pitanju mesta koja želi da poseti u Srbiji, starleta ima posebne želje. – Kim je izrazila želju da tokom boravka poseti Hram Svetog Save, koji je bila oduševljena što je videla na fotografijama, kao i Kalemegdan i delove pored reke. Takođe je zamolila organizatore da obezbede izlaz za osoblje koje radi u hotelu i da imaju deset različitih automobila spremnih kao mamce kako bi izbegli paparace, koji su je sigurno pratili danonoćno. Između ostalog, nada se da će u njenom stanu uvijek biti buket cvijeća i da će im hrana biti dostavljena u sobu.

Naš sagovornik zaključuje da će Kim otputovati iz Beograda u Pariz kako bi prisustvovala Nedelji visoke mode za muškarce i žene. Podsetimo, ovo nije prvi put da Kardašijan poseti Srbiju. Kako su tada objavili mediji, ona je u tajnu posetu našoj zemlji boravila 2017. godine, kada je sa osobljem Travel Channela posetila rezervat prirode Uvac. U to vrijeme su preko Turističke organizacije Senica snimali program o ovom kraju naše zemlje.Kim je tad bila oduševljena prelepom prirodom, ali i srpskim specijalitetima.

Preporučujemo