Kad stigne KARMA: Miroslav Ilić se odrekao Devina, a drugi sin NAPRAVIO VELIKI SKANDAL! Policija morala da interveniše!

0

Miroslav Ilić je jedno od najvećih imena kada je u pitanju narodna muzika i mnogi su ga smatrali najvećim ogspodinom na estradi na kojoj je prisutan više od pet decenija. Međutim njegov ugled je posljednjih godina narušen zbog sudskog postupka koji je protiv njega povela njegova bivša ljubavnica Mirjana Antunović zbog dokazivanja očinstva nad njenim sinom Devinom, što je pjevač uporno izbjegavao.

Na kraju je ipak donesena presuda koja glasi da je Miroslav Devinov biološki otac a mnoge njegove kolege i fanovi smatraju  da se nije ponio ljudski u cijelom ovom slučaju i da je trebao da prizna svog sina i bez suda. Sve je bilo medijski jako dobro ispraćeno a ovo nije prvi put da je Miroslav u centru skandala zbog svojih potomaka.

Naime njegov zakoniti sin kojeg je dobio u braku sa suprugom Gordanom, Marko je poznat po svom problematičnom ponašanju i jako često je pravio incidente i narušavao javni red i mir pa je nekoliko puta i privođen u policiju. Najpoznatiji slučaj je kada je on u svom stanu na Novom Beogradu u pijanom stanju do duboko u noć glasno puštao muziku i komšije nisu mogle da spavaju.

Jedan komšija mu je pokucao na vrata i zamolio ga da ugasi muziku i da poštuje kućni red što je njega posebno razbjesnilo pa je počeo da divlja i da nogama udara u vrata komšijinog stana urlajući na sav glas i prijeteći. Uplašeni stanari su tada opet pozvali policiju jer je izgledao kao da je pomahnitao i niko nije smio da mu priđe niti da mu se obrati. On je napao i policiju kada su došli na lice mjesta i na kraju su morali Miroslav i njegova žena da dođu da ga smire.

 

Preporučujemo