Naša estrada je karakteristična po tome koliko voditelja i voditeljica stekne slavu na nivou zvijezda kao što su pjevači, glumci, političari i drugi. Svako ima svoju emisiju i može da kaže šta želi, a ukoliko imaju nešto prepoznatljivo ili poželjno, čak i oni koji vode dnevnik ili vremensku prognozu postanu slavni.

Jedan od voditelja, novinara i komičara s ovih prostora kojega cijene van granica njegove rodne Srbije je televizijska ličnost Zoran Kesić koji cijeli Balkan nasmijava svojom sociopolitičkom satirom već skoro deceniju. Njegova emisija “24 minute” svake sedmice dovodi muzičke goste, analitičare, kritikuje Aleksandra Vučića i srpsku vladu i još mnogo toga.

Iako ne voli da eksponira svoju porodicu u javnosti, ponekad ga možemo vidjeti sa njegovom suprugom Ivanom Majstorović Kesić i mnogi joj se dive kad se pojavi. Ivana i Zoran su se nedavno pojavili na rođendanskoj žurci firme SBB i čuvena kostimografkinja je svojom ljepotom i stajlingom parirala drugim zvanicama.

Ona je inače poznata po tome što voli da nosi crveni karmin, a način na koji se obukla joj definitivno pomaže da se ističe. Obukla je bijele farmerke sa iscijepanim nogavicama, bež cipele, ogromnu bijelu košulju i za kraj se našminkala minimalno a usne učinila jarko crvenim.

 

Zoran i njegova supruga Ivana se vole još od prvog dana i na žurci se nisu odvajali jedno od drugog, a zajedno imaju dvojicu sinova – Vanju i Andreja. Kostimografkinja i voditelj se pored svojih poslova najviše vole pozabaviti svojom porodicom i provoditi što je više vremena moguće zajedno.

 

Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo