Karleuša će poludeti! – Duško bi za ovu ženu uradio sve, pojavila se fotografija na kojoj su zajedno, komentari pljušte!

0

Na estradi zadnjih godina vlada pravilo da je i loša reklama ustvari dobra reklama, te upravo zato mnoge slavne ličnosti namjerno daju kritične izjave na društvenim mrežama ili u intervjuima da se pročuje za njih. Mnoge su se zvijezde obogatile na ovaj način, a niko u tome nije vješt kao Jelena Karleuša.

Ova slavna turbofolk pjevačica se proslavila prvobitno svojom muzikom jer je jedno vrijeme stvarno izbacivala masivne turbofolk hitove, a onda je vremenom prestala da se fokusira na svoju muziku i posvetila se stvaranju skandala i žarenju i paljenju po društvenim mrežama i tako je ostala relevantna do danas. Karijera članice žirija na emisiji “Zvezde Grande” gdje se češće svađala s takmičarima i kolegama nego što je davala konstruktivnu kritiku joj je samo podigla popularnost, a sad se izgleda pokušava vratiti na muzičku scenu. Još jedan izvor skandala u njenom životu je brak sa fudbalerom Duškom Tošićem koji svi posmatraju.

Žuta štampa vrvi špekulacijama i lažnim vijestima o ovom bračnom paru i kako Tošić aktivno vara Karleušu i kako im je brak i porodični život u raspadu. Fotografiju iz aviona koju je Karleuša objavila prikazuje još jednu ženu s njom i Tošićem, a to je zapravo njegova sestra.

Fanovi ove pjevačice su krenuli da špekulišu da mu je to ljubavnica, a zapravo mu je rod i mnogo je voli pa je stoga i očito da će mu ona biti mrvicu preča od supruge. Bilo kako bilo, mnogi su napravili dramu gdje je nije bilo dok ovo troje uživa u putovanju negdje.