Jelena Bačić Alimpić je srpska televizijska novinarka, voditeljica i autorica. Rođena je 26. ožujka 1969. godine u Novom Sadu. Kako piše Biografija.org, njen suprug je Miroslav Alimpić, istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, a imaju dvoje dece, sina Marka i ćerku Dunju (Dunja). Novinarsku karijeru započela je u Mreži JRT kao asistentica u informativnoj, dokumentarističkoj i kulturološkoj redakciji. Nakon toga radila je kao urednica u tvrtki “Color Press Group”. Od 2004. do 2013. godine bila je urednica i voditeljka brojnih emisija na TV “Pink”. Ona je zaštitno lice ove televizije i vodi mnoge emisije poput “Ljepota, zdravlje i još ponešto”, “Bravo šou”, “Dobro veče Srbijo” i druge. Svojim javnim istupima stekla je veliku popularnost, zbog čega je njezina posljednja objava na društvenim mrežama izazvala buru.

Obitelj Jelene Baćić Alimpić sinoć je izgubila dragog člana obitelji, voljenog psića koja je cijelo desetljeće obasjavala njihove živote. Samo oni koji su izgubili kućnog ljubimca znaju koliko to može biti bolno, a izjelica je svoju bol podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. “Naša jedina, moja neprežaljena ljubavi, dala si nam 10 godina bezuvjetne ljubavi i radosti i nadam se da ćemo ti istom ljubavlju i radošću uzvratiti…

Znaš da me sinoć nisu mogli odvesti od tebe jer sam mislila da ti čudesno stvorenje koje bi se nekim čudom možda ipak probudilo… međutim ti si mirno zaspao, moj najbolji prijatelj, moja bezuvjetna ljubavi. Dok sam ja tu živ, živjet ćeš i ti u meni” – napisala je Jelena na svom Instagram profilu. Autorica je ovaj članak napisala uz fotografije sretnih trenutaka provedenih sa svojim dugogodišnjim ljubimcem.

No, jedna je fotografija posebno potresna jer je na njoj Jelena s pokojnim ljubimcem od kojeg se, kako je sama rekla, nije mogla razdvojiti. Autorica je dobila potporu brojnih prijatelja, koji su joj izrazili suosjećanje i razumijevanje njezine boli. Jeleninu izjavu komentirala je, između ostalih, i njezina kći Dunja. “Ovo nikad neće proći, ali znamo da nam se smiješi odozgo i da nas bezuvjetno voli”. – piše Dunja.

Preporučujemo