Naše poznate pjevačice i generalno ličnosti rijetko kada su u javnosti viđene bez šminke. S obzirom da im je i posao takav gdje moraju s vremena na vrijeme da mijenjaju svoje frizure ili šminku, te da generalno eksperimentišu s takvim stvarima, nije ni čudo. Rijetko koja pjevačica dozvoljava da se njeno lice bez šminke vidi u javnosti, dok opet ima i onih koje to ipak bez ikakvih problema dopuštaju i žele da se tako predstave.

Jedno od najčešćih mjesta gdje ih možemo vidjeti bez šminke i filtera koji se često koriste među poznatim ličnostima jeste aerodrom. Tako smo sada za Vas pripremili fotografiju na kojoj su pozirale naše 3 poznate pjevačice za koje svi znate. Riječ je o Lepoj Breni, Ani Bekuti i Seki Aleksić koje su uhvaćene na kamerama s osmijesima na licima, ali  bez imalo šminke na licu.

Naime, sve tri imaju zaista sjaje muzičke karijere i mnogobrojne pjesme koje se rado slušaju u svim prilikama. Činjenica je da je ovdje Seka najmlađa na fotografiji, ali se savršeno uklopila uz svoje starije koleginice. Njih tri su imale prilike da, zahvaljujući svojim uspješnim karijerama, proputuju dosta po svijetu i da nastupaju za razne ljude pa su upravo zato i uhvaćene na aerodromu dok su neke od njih odlazile, a neke dolazile nazad u svoju državu.

Ove godine su se pogotovo tu najčešće viđale, s obzirom na to da je pandemija korona virusa dosta uticala prethodne 2 godine na njihovo finansijsko stanje i sada je sve konačno došlo u red. Mi Vam ostavljamo fotografiju ispod, a Vi nam napišite kakvo je Vaše mišljenje o njima?

Preporučujemo