Dijeta joj ipak nije baš sve dobro donela: Bojana Stamenov otkrila sve o problemima nakon gubljenja kilograma! (VIDEO)

0

Pop pjevačica Boajna Stamenov je postala poznata široj publici nakon što se takmičila na izboru za Evroviziju i svi su bili oduševljeni njenim glasdovnim mogućnostima. Bojana je imala veliki višak kilograma i to je nije optrećivalo u smislu njenog izgleda ali kada je počela da oboljeva i da se suoči sa ozbiljnim zdravstvenim problemima shvatila je da mora da uradi nešto po tom pitanju i krenula je na rigoroznu dijetu koja joj je donijela veliki uspjeh i pjevačica je izgubila nevjrovatnih 80 kilograma.

Bojana je u jednom intervjuu priznala da se nije zdravo hranila a pored toga nije imala ni redovne obroke jer je često nastupala pa bi onda kada bi kasno došla kući jela prekomjerno i sve vrste hrane. U jednom trenutku joj je pozlilo i ispostavilo se da je krvna slika jako loša i da joj je šećer povišen do te mjere da bi mogla i da oslijepi i to je bio alarm za uzbunu.

Pored dijete ona je počela i da vježba u teretani a odrekla se onoga što je prije bilo sastavni dio njenog jelovnika a to su razne grickalice i slatkiši. Ona se danas osjeća puno bolje a pored toga i izglda puno ljepše čega je i sama svjesna.

Ona je u jednom intervjuu rekla kako se njen život preokrenuo za 180 stepeni i kako se ni u snu ne namjerava vratiti na staro te da će uraditi sve što j u njenoj moći da zadrži trenutnu kilažu pa čak eventualno smrša još i više. Bojana kaže da ipak u njenom životu nakon ove promjene ne cvjetaju ruže bar kada je njen emotivni život u pitanju i poslala je poruku muškarcima a nju možete čuti u videu koji možete pogledati ovdje.

Preporučujemo