IMALI SU GALA VENČANJE, MLADA JE BLISTALA U VERSAĆE VENČANICI: Gde je danas prvi muž Jelene Karleuše (FOTO, VIDEO)

0

Na našim prostorima malo ko privlači medijsku pažnju i pažnju publike kao turbofolk pjevačica Jelena Karleuša. Njene provokacije, izjave, promiskuitetna pojava i nekada muzički hitovi su je održali relevantnom sve ove godine, iako se muzikom rjeđe bavi ovih dana. Najveći trač zadnjih mjeseci je kako je muž Duško Tošić prevario.

Dok su mnogi pisali o tome i špekulisali, malo se znalo da li je to istina ili ne. Čini se da su sve glasine ipak upućivale ka istini jer je Karleuša nedavno javno otkrila da se ona i Tošić nakon četrnaest godina braka razvode jer se “on ne vidi kao dio porodice”. Upravo ovo je svim špekulacijama oko prevare figurativno bacilo ulje na vatru i sada cijeli internet na Balkanu bruji o ovome kao kad su se Kanye West i Kim Kardashian razveli. Međutim, mnogi zaboravljaju da je Tošić njen drugi suprug, te da je njegov prethodnik bio Bojan Karić.

Vjenčali su se davne 2004. godine i to je bio tada spektakl, a Karić dolazi iz bogate porodice i potrudio se da privuče pažnju ovim sklapanjem braka. Tad su se bahatili novcem – Karleuša u skupocjenoj Versace haljini, Swarovski kristali posvuda, skupe čokolade svim zvanicama kojih je bilo 250 i slično.

Mladenačka torta je bila teška oko dvije stotine kilograma i o tome su svi pisali. Razveli su se samo godinu kasnije, ali Bojanova sestra tvrdi da se jesu zaista voljeli i da je Karleuša pristojna u privatnom životu. Bojan danas ima suprugu Mašu i s njom ima dvoje djece. Šta vi mislite o ovome?