I dalje je dama bez premca: Mirjana Joković nam se ponovo vratila u Srbiju, pogledajte kako danas izgleda i zbog koga je došla (FOTO)

0

Otkako je došlo do raspada Jugoslavije, mnoge južnoslavenske države kasne za ostatkom “razvijenog” svijeta. Države su većinom neuređene i nisu više idealne za život kao nekad, pa stoga i mlađi i stariji idu putem Zapada i traže neko bolje zaposlenje u državi u kojoj će se njihov rad i trud cijeniti.

Međutim, ovo nije slučaj samo kod prosječne osobe već i kod slavnih ljudi koji uteknu u doba najveće slave i nastave raditi svoj posao vani, ili promjene struku u potpunosti i skoro nikad se ne vrate na Balkan. Nešto slično je uradila i čuvena talentovana glumica Mirjana Joković. Davno je stekla slavu na Balkanu svojom izvanrednom glumom i stilom, a onda je prije mnogo godina odlučila da se ispali u pravcu Holivuda i u Americi je provela dobar dio svog života i još je aktivna tamo. Bavi se glumom i povremeno je čak predaje na univerzitetu kao gostujuća profesorica.

Velika vijest za obožavatelje južnoslavenskog filma i ove glumice je ta da se vratila malo na rodni Balkan da glumi u filmu “Živi i zdravi” koji je trideset i tri dana sniman u Herceg Novom u Crnoj Gori i mnogi su već jako uzbuđeni za ovaj obećavajući filmski projekat.

Mirjana nema glavnu ulogu u filmu, to su preuzeli na sebe glumci Goran Bogdan i Tihana Lazović, a režiser je Ivan Marinović. Očekivanja za film “Živi i zdravi” su velika jer je očito morao biti dobar da se Mirjana Joković vrati u Srbiju, a ako vas interesuje više o ovome, kliknite ovdje.