Jedna od trenutno najpopularnijih serija na Balkanu je Igra sudbine i sve one koji je prate je šokirala inforamcija da glumica Milica Milša neće više glumiti u njoj jer je upravo njen lik Adu Kanački publika posebno zavoljela.

Žarko Jovanović koji je bio scenarista na ovoj seriji i Milica su prekinuli dalji rad jer je po njihovim rijččima serija koja je zamišljena kao porodična počela da poprima neke elemente koji se njima nisu svidjjeli odnosno od Žarka su tražili da se svemu doda i neki kriminalni ton što on i njegova supruga nisu željeli jer ona nije bila zamišljena kao triler.

Jokanović je odbio zahtijeve producenata i nakon dvije i po godine rada na Igri sudbine dobio je otkaz mada je zvanično saopštenje glasilo da filmska ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Milica i Žarko nisu čini se puno pogođeni svime što se desilo i oboje su na društvenim mrežama objavili vijest koja ih je obradovala a radi se o tome da je pala i posljednja klapa ostvarenja na kojem su radili, Tunel.

Radi se o seriji koja spada u kriminalistički žanr a u kojem glumi Milica a trenutno se par nalazi na odmoru u Hurgadi i uživaju u afričkom suncu. Ponosni suprug fotografiše svoju suprugu i to  redovno kači fotke na društvene mreže a svi su primjetili da Milica koja je bila nekada velika zvijezda Plejboja nije zaboravila kao se pozira i njene fotke u kupaćem kostimu svi komentarišu i komplimenti se samo nižu. Oni su se slikali i ispred okićene jelke a u opisu su napisali kako oni već slave.

Preporučujemo