Željko Joksimović imao je na desetine djevojaka u svom životu, poznato je da su Leontina i Adriana Čortan bile dio njegovog ljubavnog života, međutim tu je i druga dama koja je  zapaženo mjesto na javnoj sceni i bila omiljena kod publike etno-pop smjera.

Kako je poznato, nakon što je raskinuo vezu s kantautoricom i prije nego što je započeo romansu s manekenkom, srce valjevskog glazbenika osvojila je šarmantna brineta koja je posjedovala nevjerovatan muzički talenat, bila je izuzetno šarmantna i popularna u javnosti. Tisak i nekolicina internet portala objavili su da je Joksimovićeva bivša djevojka nekada bila popularna pjevačica Ceca Slavković, zbog čega je ona posljednjih dana postala glavna tema u javnosti.

Pjevačica do sada nije demantovala ovakve navode kao ni brojne druge novinarske natpise, a niti sam Joksimović nije bio dostupan za predstavnike sedme sile kako bi se oglasio povodom ovoga. Međutim, kako smo mogli vijeti, pisalo se da su dugo vremena bili zaljubljeni jedno u drugo te da im je zajednička strast bila prema novim zvucima i notama, muzika ih je spajala ali uprkos tome njihova veza nije potrajala.

Godine 1999. snimili su duet Mostovi za koji se smatra da je proizašao iz dugogodišnjeg druženja, ali očito ne i čvrste veze. Nedugo nakon toga, Željko je upoznao Adrianu, a zatim i Jovanu, s kojom je sada već čitavu deceniju u braku i kako smo mogli vidjeti, uživaju u svakom zajedničkom trenutku te svoju ljubav često pokazuju i na fotografijama koje objavljuju na društvene mreže.

S druge strane, Ceca je u potpunosti nestala iz javnog života iako joj se predviđao veliki uspjeh jer je zaista imala potencijal da postane jedna od najuspješnijih estradnih umjetnica. Njeni prijatelji saopštili su da se Ceca posvetila studijskom radu i  podučavanju mlađih muzičkih generacija, veoma rijetko se oglašava na društvenim mrežama te je upravo zbog toga njen privatni život nepoznanica.

Preporučujemo