U egipatskoj astrologiji svakom znaku zodijaka pripisuje se poseban skup vrijednosti i atributa. Tri od ovih znakova prepoznaju se po povoljnoj sudbini i jedinstvenim osobinama ličnosti:

Pojedinci rođeni između 1. i 7. siječnja, 16. i 28. lipnja, 1. i 7. rujna te 18. i 26. studenoga spadaju u astrološki znak NIŠTA. Navedeni datumi su točni i ne smiju se zamijeniti nikakvim drugim pojmovima ili izrazima. U egipatskom horoskopu, Nil je inauguracijski simbol koji predstavlja nove početke i pozitivne promjene u nečijem životu. Pojedinci koji su rođeni u ovom znaku odišu spokojnom energijom i posjeduju nježnu prirodu. Stavljaju veliki naglasak na ljubav prema sebi i nastoje održati mir oko sebe. Unatoč svojoj strasti, oni su i mudri. Ključ njihovog uspjeha je njihova sposobnost promatranja okoline i izvlačenja iz svojih iskustava za planiranje budućnosti. Oni su pragmatični i posjeduju bistru glavu, zajedno s razvijenim šarmom koji privlači druge k sebi. Pružanje materijalne sigurnosti i pomaganje drugima od velike im je važnosti.

Osobe koje su rođene između 12. i 28. veljače, kao i one rođene između 20. i 31. kolovoza, spadaju u astrološki znak GEB. Simbol Geb predstavlja staroegipatsko božanstvo povezano sa zemljom. Oni koji su rođeni u ovom znaku poznati su po svom dobronamjernom srcu, emocionalnoj dubini i empatiji prema drugima. Posjeduju intuitivne sposobnosti i teže duhovnom rastu, ali ponekad se mogu povući. Vrlo su zaštitnički nastrojeni i izvrsni su romantični partneri, a istovremeno uživaju u ispunjenom društvenom životu. Oni su osjetljive osobe koje su ovladale umijećem pribranosti i diplomacije. U svojim profesionalnim aktivnostima usklađuju duhovnu svijest s intelektom i ističu se u karijeri vezanoj uz pisanje, podučavanje i savjetovanje.

Pojedinci rođeni između datuma od 20. travnja do 8. svibnja i od 12. do 19. kolovoza poznati su kao HORUS. Predstavnik zvijezda i neba, Horus utjelovljuje hrabrost i spremnost na preuzimanje rizika. Oni rođeni u ovom znaku poznati su po svojoj hrabrosti i odlučnosti da uspiju, nikad ne dopuštajući da ih strah od neuspjeha sputa. Oni održavaju optimizam i natjerani su da slijede svoje težnje, ulažući svoju energiju u svoje ambicije i voljene osobe. Sa svojom nježnom i suosjećajnom prirodom, izvrsni su u slušanju drugih i uvijek su spremni uhvatiti se u koštac s novim izazovima. Kao vođe, oni inspiriraju i motiviraju one oko sebe. Osobe pod znakom Horusa iznimno cijene sigurnost i trude se osigurati je u svakom aspektu svog života.

Preporučujemo