Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila: Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici! (FOTO)

0

Jedan od najpoznatijih parova na javnoj sceni u Srbiji su pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug fudbaler Duško Tošić koji su u braku već 14 godina i iako je bilo jako puno kriza i mediji su ih do sada nekoliko puta razvodili oni se drže zajedno i dalje.

Jelena i Duško imaju dvije kćerke Niku i Atinu koje su već tiejdžerke a on je nekoliko puta izjavio kako bi želio da ima i sina mada su mu njegove djevojčice centar svijeta. Međutim on nije prvi muškarac sa kojim je balkanska diva poželjela djecu nego je to njena prva ljubav mladić za kojeg je bila jako vezana.

S njm je bila u vezi kada je počinjala svoju karijeru i tada je oduševljeno pričala o njemu i njihovim planovima za budućnost. Jelena je tada vrlo često spominjala Nemanju i govorila je da joj se prva ljubav desila kada je imala samo 16 godina i da su već tri godine u vezi te da joj je on prvi dečko koji je i njena životna ljubav. Otkrila je da je Nemanja sportista i da joj je najveća podrška u njenim planovima da se probije na estradi.

Kako to i biva u tim godinama ona je maštala o udaji za njega i životu kao u bajkama te osnivanju porodice i rekla je kako se nada da će njih dvoje biti zajedno dugi niz godina i kako ga puno voli i želi da mu rodi petero djece. Međutim ubrzo su prekinuli a Jelena je počela vezu sa žestokim momkom sa beogradskog asfalta Zoranom Davidovićem Čandom koji je ubijen dok su bili u vezi.

Preporučujemo