Dušica Jakovljević godinama je bila simbol Pink televizije, a mnogi ljudi koji su pratili rijaliti program govorili su često da prate samo radi nje.

Odluku da se pozabavi temom razlaza sa čelnicima Televizije Pink Dušica Jakovljević je naposljetku donijela nakon brojnih spekulacija, rasprava i unutarnjih sukoba.

Jedna od aktualnih emisija njezine medijske kuće uvela je fascinantnu temu.

U voditeljičinoj oproštajnoj poruci izrazili su želju da nakon deset godina provedu uz kavu u čast lijepog zajedničkog desetljeća. Nažalost, odgovor nije bio tako ugodan kako su se nadali. Shrvana emocijama, voditeljica je ronila suze dok su govorile.

Tijekom ostatka programa, Dušica je priznala da je donekle mogla razumjeti gestu, jer je njezin izlazak bio neočekivan. Međutim, naglasila je da se situacija kuha već duže vrijeme.

Jedna od najomiljenijih voditeljki rijalitija bila je Dušica Jakovljević, pa su gledaoci ostali zatečeni kada su saznali za njen odlazak sa televizije Pink.

Zamijećeno je da voditeljica dosljedno teži ka fizičkom savršenstvu, s posebnim naglaskom na izgled. Mnogima je vidljivo da je doživjela značajnu transformaciju mršavljenja.

Tijekom intervjua, voditeljica je razradila priču o podrijetlu događaja i podijelila uvide u svoje navike uzimanja hrane.

Nisam jeo, ali trenutno trošim vodu koja se može kupiti. Postoje trenuci kada nemam apetita iu takvim razdobljima ograničavam se na određene vrste hrane. Inače konzumiram samo kruh i ajvar. Za doručak uglavnom biram nešto iz pekare poput bureka, a uživam i u kiselom mlijeku i jogurtu. Burek imam posebnu sklonost.

Vrijedi napomenuti da Dušica Jakovljević svojim upečatljivim izgledom i zadivljujućim sadržajem neprestano plijeni pažnju javnosti. Nedavno je, nakon operacije dojke, odlučila podvrgnuti se zahvatu devijacije nosa zbog zdravstvenih problema. Paralelno se odlučila i na zahvat ispravljanja nosa, te liposukciju ruku i polubrata.

Tijekom ovog konkretnog slučaja, zajednica je otkrila više o njezinom karakteru, a učinci tog otkrića na njezine neposredne susjede bili su izvor iznenađenja.

Naše je iskustvo samo baciti pogled na nju jer je često zaokupljena poslom. Čini se da živi noćnim životom, danju spava, a noću se pojavljuje na televiziji, što je ponašanje koje je uobičajeno prihvaćeno u određenim regijama.

S druge strane, većina nas stanara održava drugačiju rutinu. Jedna je gospođa primijetila da je ta žena otkako ju je upoznala bila ugodna, točna i pristupačna, ne pokazujući nikakve sklonosti poput dive koje pokazuju neke njezine kolegice, iako za to ima manje razloga.

Žao mi je što sam zbog Dušicinog odlaska izgubio interes za televizijski program u kojem smo oboje uživali. Obično ga uključim neposredno prije spavanja. Kada komuniciramo, razgovaramo o temama dana. Njezin zarazan osmijeh ne blijedi i to mi je uvijek izvor radosti. Njezina djeca nisu ništa drugačija; i oni odišu istim vedrim raspoloženjem.

Preporučujemo