Poznato je da vlasnici televizije “Pink” Milica i Željko Mitrović posjeduju imovinu na raznim lokacijama širom svijeta. Oni su se oslobodili više stanova u glavnom gradu Srbije, a posjeduju i rezidenciju. Svojedobno su kupili luksuzni kutak u Monte Carlu, a prethodno su kupili penthouse u Londonu.

Osim navedenog, bilo bi nezamislivo da rezidencija Željka Mitrovića u Sjedinjenim Državama, točnije u New Yorku, bude ovako raskošna. Trenutno na tržištu ima vrijednost od nekoliko desetaka milijuna dolara. Slučajno je najmlađa nasljednica medijskog tajkuna naletlao na izgled obiteljskog utočišta smještenog na Upper East Sideu.

Andrea Mitrović htjela je fotografirati svog ljubimca, ali je pritom nenamjerno uključila dio svog dnevnog boravka. Prostoriju krase brojne police pune knjiga, šalica, fotoalbuma i okvira za slike. Središnja točka sobe je starinski kamin koji daje uvid u tip zgrade i kvart u New Yorku u kojem živi obitelj Mitrović. Očito je da se prebivalište Željka Mitrovića u Sjedinjenim Državama nalazi unutar bogate i povijesne zajednice. Vrijednost imanja u ovom području procjenjuje se na desetke milijuna dolara, što često ovisi o količini prostora unutar imanja. Zbog toga su regionalni mediji otkrili da je i Mitrovićev stan procijenjen na tako izvanredan iznos, unatoč njegovoj suzdržanosti u javnosti o toj temi.

Bez sumnje, vlasnik jedne od najrasprostranjenijih kućnih televizija izdvojio je izdašnu svotu za stan svoje najstarije kćeri Sandre Mitrović, gdje je boravila duže vrijeme. Po završetku školovanja u Velikoj Britaniji nastavila je studij u Americi. U trajanju od više od pet godina, koristila je gore spomenutu imovinu, koja sada služi kao radosno prebivalište ostatka njezine obitelji. Opće je poznato da Andrea trenutno živi sa svojim partnerom, Šonom Parnetom.

Preporučujemo