Zajednica Lepe Brene i Bobe Živojinovića bila je puna iskušenja i nedaća, uključujući nesuglasice, neočekivane ljubavne geste, marljivost i što je najvažnije porodična zadovoljstva koja su obuhvatila njihove potomke Filipa, Stefana i Viktora.

Iako je par svojedobno pribjegao otmici vlastitog sina Stefana i tražio otkupninu za njegovo puštanje, bivša tenisačica i pjevačica nije dopustila da njihova djeca postanu pojedinci koji se u svemu oslanjaju na roditelje. Djeca nisu odgajana da budu pretjerano vezana za majku ili oca. Nasuprot tome, njihovi postupci pokazuju želju za autonomijom. O tome svjedoči činjenica da svaki pojedinac posjeduje vlastitu imovinu i da je isključivo odgovoran za rast svojih osobnih poslovnih aktivnosti.

Brena i Boba dobili su jedinstvenu priliku da kontinuirano rade na unapređenju svog braka, čineći ga svakim danom još ljepšim, zanimljivijim i ispunjenijim. Unatoč dobi za mirovinu, pop umjetnica i njezin suprug nastavljaju intenzivno raditi i dosljedno se bave novim projektima. Unatoč pretrpanom rasporedu, prioritet im je putovanje i gastronomija te uvijek uspiju pronaći vremena za te interese.

Za njih je druženje s prijateljima jedna od najvećih životnih radosti. Često se okupljaju u svojoj rezidenciji na Bežanijskoj kosi, a čak i kad istražuju svijet svojom jahtom, prijatelji su duhom uvijek s njima. Prisjetila se druženja s poznanicima na programu Vesne Dedić “Balkanskom ulicom”, gdje je svojim divnim humorom znala razveseliti i voditelja i publiku.
Naime, Brena je ispričala slučaj kada je njena bliska prijateljica oduševljeno zagrlila Bobu obasipajući ga zagrljajima i poljupcima, dok se s ostatkom društva samo nakratko pozdravila.

Prisutni su očekivali da će pjevačica ženi reći da zagrljaj njezinog supruga nije primjeren, no pjevačica je jednostavno odgovorila ugodnim osmijehom. Način na koji je zagrlila i oprostila se s Bobom bio je jednostavno izgovarajući “bye, bye” nama prisutnima. Evidentno je bilo da joj je on miljenik. Bio je to simpatičan prizor. Priznajemo da nismo mi ti koji su vezali čvor i da nam nije potrebna vanjska potvrda da bismo razumjeli svoje osjećaje. No, nedopustivo je da se te emocije iskorištavaju. Jasno je da se brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića temelji na ogromnom povjerenju, u kojem nema mjesta ljubomori da podigne svoju ružnu glavu.

Preporučujemo