DOK ONI PLIVAJU U MILIONIMA, ON ŽIVI U SIROMAŠTVU: Zašto su BEKAMOVI zaboravili na ovog člana svoje porodice?! (FOTO)

0

Dejvid i Viktorija Bekam su već decenijama u braku a njihova veza je bila tema o kojoj se pisalo u svim svjetskim medijima. Dugoogdišnji fudbaler i pjevačica su zaradili ogroman novac od svojih karijera ali i reklama i modne linije koju je pokrenula Viktorija.

Njihovo bogatstvo se procjenjuje na 450 miliona dolara ali ima članova njihove porodice koji jedva preživljavaju i sastavljaju kraj sa krajem. Jedan od njih je i Fredi Everi koji je Dejvidov nećak i čiju je ispovijest objavio Miror 2018. godine kada je on imao samo 17 godina i koji je tada živio u bijednom privremenom smještaju sa svojim ocem.

On je sin Dejvidove starije sestre Lin i iako je odrastao igrajući se sa svojim rođacima u vili Bekamovih kasnjje se udaljio od njih nakon što su mu se roditelji rastali. U vrijeme kada je dao intervju Fredi je pohađao kurs zidanja da bi mogao da preživi a njegov rođak Bruklin Bekam je u to vrijeme kao i danas uživao u luksuzu.

Bruklin koji je najstariji Dejvidov sin se oženio sa Nikolinom Pele a sama ceremonija je koštala oko tri miliona funti. Dejvid je mladencima poklonio Jaguar čija je cijena 350 hiljada funti a za to vrijeme je Fredi živio sa svojim ocem u istočnom Londonu u jednosobnom stanu. S druge strane njegov mlađi brat Džoš i majka Lin koja je Dejvidova sestra žive u kući koja vrijedi 470 hiljada funti. Fredi je pokušao da obovi svoje kontakte sa porodicom a kao najdražu imovinu pominje patike koje mu je jednom prilikom poklonio Dejvid i koje su koštale oko 200 funti. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo