Dejan pokušao da SKOČI sa terase, Aleksandra ga dovela do LUDILA: Drama u Egiptu, da li je prorok bio u pravu? (FOTO)

0

U poslednjih petnaestak godina u našoj regiji su nagledaniji TV format rijalitiji koji se prikazuju na privatnim televizijama i koji vlasnicima donose ogroman novac. Najpoznatija od svih je Zadruga koja se prikazuje na TV Pinku Željka Mitorvića a njena peta sezona je nedavno završena i kao što je poznato pobjedu je odnio Dejan Dragojević koji je osvojio i novčani iznos od 50 hiljada eura.

On je u rijaliti ušao sa svojom suprugom Dalilom i sve do tog trenutka oni su važili za najidealniji rijaliti par obzirom da su se upoznali u rijalitiju Parovi. Međutim Dalili je trebalo manje od mjesec dana da Dejana na njegove oči i pred milionima gledalaca prevari sa Filipom Carom sa kojim je do kraja Zadruge ostala u turbulentnoj vezi ali su raskinuli nakon što su napustili imanje u Šimanovcima.

Dejan koji je jako patio zbog svega je na kraju utjehu našao u zagrljaju učesnice Aleksandre Nikolić a akojom je ostao i nakon izlaska u spoljni svijet. Njih dvoje su se sada uputili na odmor u Egipat i odsjeli su u jednom luksuznom hotelu. Oni su osnovali i zajednički jutjub kanal pa su odlučili da naprave i video i pokažu kako se porvode u Egiptu a jedan detalj je svima privukao pažnju.

Naime njih dvoje nisu nikako mogli da se usaglase na šta ih njihov hotel podsjeća i dok je Aleks tvrdila da joj liči na onaj iz 1001 noći Dejan je  rekao da njemu izglda kao iz igrice Princ iz Persije u kojoj junak skače sa jedne zgrade na drugu i pošao je da to i demonstrira što je Aleks preplašilo ali je on rekao da se samo šali. Neki su se i zapitali da li je prorok bio u pravu kada je rekao da bi mu ona mogla doći glave.