Prije otprilike četiri godine proslavljena srbijanska voditeljica Dea Đurđević ozlijeđena je do te mjere da se još uvijek nije u potpunosti oporavila, a kako su mediji izvjestili, najviše je oštetila dio lijeve šake, zbog čega su joj bile potrebne 22 operacije na tom području. Od tada mediji kontinuirano dokumentiraju njeno zdravstveno stanje, a budući da se smatra popularnom televizijskom osobom, to nije nimalo neočekivano.

Među brojnim poznatim licima, voditeljica Dea Đurđević sudjelovala je na modnoj reviji Bate Spasojevića koja se odvijala tokom prethodnih večeri, a u pažljivo odabranoj modnoj kombinaciji koju je pripremila za ovu prigodu oduševila je sve prisutne, te su fotografije koje je objavila na društvenim mrežama zasigurno okupirale pažnju velikog broja njenih pratitelja ali i javnosti generalno.

Nakon nesreće koja se dogodila prije skoro četiri godine, voditeljica je imala čak 22 operacije, no sva proživljena bol nije joj skinula prepoznatljiv osmijeh s lica. Jednostavno, svojom energijom oduvijek je oduševljavala publiku, unatoč tome što je u životu proživjela dosta nevolja, zadržala je osmijeh i pozitivan stav, što je svakako za svaku pohvalu i na što se voditeljica može ponositi.

Na modnoj prezentaciji, koja je održana prethodnih noći, zračila je pozitivnom energijom u besanoj crnoj haljini. Ova haljina bila je povod otkriću da je ruka Dee Đurđević nakon opsežnih operacija sada u nešto boljem stanju. No, unatoč evidentnosti posljedica, lijepa voditeljica ju je pokazala s ponosom, jer to pokazuje njenu snagu, dosljednost i istrajnost. Dodatno, voditeljica nam je pružila lekciju koja će nas uputiti kako kroz život koračati uzdignute glave, s osmijehom i bez imalo brige.

Preporučujemo