Sanja Kužet, voditeljica glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, neosporno je obdarena  prirodnom ljepotom koja je mamila publiku svih ovih godina, a imala je i vedar osmijeh koji je često iznenađivao publiku na pozornici umjesto glavnih sudionika šou programa. No, kako je poznato, popularna i atraktivna voditeljica ne voli puno vremena provoditi u javnosti, kaže da joj buduća posvećenost privatnom životu neće biti baš naročito dostupna ukoliko se nastavi svakodnevno javno pojavljivati, što je sasvim razumljivo.

Voditeljica glazbenog natjecanja “Zvezde Granda” Sanja Kužet slovi za prekrasanu javnu ličnost i već godinama unazad smatra se jednom od najprofesionalnijih televizijskih ličnosti. Unatoč tome što je rijetko viđate bez šminke, njena istinska ljepota je zapanjujuća i zbog snimanja emisija inače je viđamo u prelijepim izdanjima, no sada je na svom Instagramu objavila sliku na kojoj igra tenis.

“Moje vrijeme. Moja utjeha i mir” – napisala je voditeljica. Kako je poznato, Sanja inače vodi brigu o svom zdravlju i uravnoteženom životu, a to uključuje zdravu prehranu i redovitu tjelovježbu. Sanja je nedavno priznala da je uspjela smršaviti čak nevjerovatnih 18 kilograma i povodom toga je izjavila:

“Nakon poroda mi je bilo najteže u životu, dobila sam ukupno 18 kilograma. Međutim, nakon šest mjeseci, obnovila sam svoju formu. Visoka sam i jednostavnije mi je prekriti taj višak sa kojim mnoge žene imaju problema. Kad se udebljam, čini se da se to sasvim ravnomjerno rasporedi i ne vidi se previše publici.” – objasnila je to voditeljica medijima pa otkrila kako se hrani.

“Prvenstveno, izbacila sam kruh iz svoje prehrane. Obično ne konzumiram hranu sa visokim udjelom ugljikohidrata jer se od njih samo debljamo a da toga nismo ni svjesni. Prvo čega sam se odrekla bilo je privlačno, toplo pecivo koje sam silno obožavala. Vjerujte mi, bez ugljikohidrata ćete lakše proći kroz dan, jer oni utječu i na naš san. Kada izbacite sve što negativno utječe na vaše zdravlje, vidjet ćete i pozitivan utjecaj na svoj izgled.” – izjavila je naposlijetku Sanja, a njene fotografije u kratkom šortsu oduševile su njene mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama.

Preporučujemo