Kada govorimo o Čedi, važno je uvažiti brojne zamjerke njemu. Nekada ga je većina ljudi poštovala, ali njegova je popularnost s vremenom oslabila, što je dovelo do promjene javnog mnijenja.

 

Kao što je često slučaj s javnim osobama, čini se da su pojačana medijska pokrivenost i nadzor javnosti pridonijeli padu potpore inače vrlo popularnom političaru.

 

 

Nakon dužeg vremena Čeda i Jelena uspostavili su čvrstu bračnu vezu i dočekali sretan dolazak četvero djece. Pogledajte ove preslatke obiteljske fotografije iz njihovih ranih dana.

 

Prilikom davanja imena svom djetetu mnoge je iznenadio odlučivši spojiti tradicionalno lokalno ime s engleskim imenom. Tako su njegova djeca dobila imena: Angelija Faith, Jana Hart, Zora Fey i Mihajlo Life.

 

 

Ovakav nekonvencionalan odabir imena izazvao je pozornost javnosti i kritike onih koji su dovodili u pitanje njegov “zdrav razum”, optužujući ga da vrijeđa crkvu i da je sigurno nešto imao na umu kada je davao imena svojoj djeci. Što misliš o ovome? Sviđaju li vam se ova imena?