BRENA SE SLIKALA SA NJIM DOK JE BIO NIKO I NIŠTA! Pre nego što je postao VELIKA ZVEZDA, bio je u njenim SPOTOVIMA! – Znate li ko je na slici?

0

Naslovna slika današnjeg članka je nastala davne 1988. godine a tada je Lepa Brena bila najpopularnija pjevačica u Jugoslaviji pa i šire i u susjednim državama je punila stadione posebno u Bugarskoj gdje je i danas popularna i ima nastupe. Na njoj se u društvu pjevačice nalazi tadašnji koreograf a poslije i pjevač čije pjesme sigurno znate a u pitanju je Đole Đogani koji se tada pojavio i u jednom Breninom spotu.

Ova fotka je sada isplivala na društvenim mrežama a nastala je na snimanju filma Hajde da se volimo 2 gdje se Đole pojavljuje u numeri Čuvala me mama što niko možda nije ni primjetio pri gledanju filma. Spot je prikazan kao odjavna špica filma a Đole je poslije poečo da se pored plesa bavi i pjevanjem pa je postao jako popularan sa svojim dens pjesmama.

Inače u vrijeme kada je ova fotka nastala bend Đole Fantastiko nije postojao i Đole se bavio isključivo koreografijom i plesom. Lepa Brena je prije nekoliko dana imala nastup u Budvi koji je bio spektakularan a u jednom momentu se desila neočekivana situacija na bini.

Naime dok je izvodila svoju pjesmu Dama iz Londona u kojoj joj je prateći vokal bila Iva Baničević njih dvije su igrale i koreografiju a prisutne je sve podsjetilo na scenu iz filma Mulen ruž. U jednom momentu je između njih dvije došlo do naguravanja pa se činilo i da su se posvađale ali je sve to bio dio koreografije samo što je Iva Brenu gurnula malo jače nego što je trebala.