Na društvenim mrežama se svakodnevno susrećemo sa velikim brojem raznih vijesti, a veoma često pronađemo i neku zanimljivu priča koja odmah na prvu privuče našu pažnju. Tako je tokom 2014. godine objavljena vijest o tome da vlasnik nekoliko kompanija i milijarder Sesil Čao, nudi 180 miliona dolara onome ko je spreman da stupi u bračnu zajednicu sa njegovom kćerkom.

Ponuda koju je milijarder objavio privukla je veliku pažnju svjetske javnosti, a navodno je bilo zainteresovano više od 20 hiljada muškaraca, koji su pali zbog jedne veoma proste činjenice. Kako se navodi, koliko god novca milijarder želio odvojiti to ipak ne bi bilo dovoljno, a razlog je taj što je njegova kćer Džidži Čao već više od deset godina u lezbejskoj vezi sa partnerkom Sean Eav.

Iako je njen otac oduvijek priželjkivao nasljednike i pokušao joj je naći pravog muškarca, Džidži nije željela čuti niti riječ o tome da ostavi svoju djevojku zbog nekog drugog. “Udaću se za muškarca kada ti budeš oženio jednog” – kazala je Džidži svom ocu.

Kada je po prvi put objavljena vijest o ponudi od 180 miliona dolara, Džidži se tada oglasila za javnost i bilo joj je interesantan postupak njenog oca, iako ona nikada zapravo nije željela muža. “Dragi tata, znam ti nije lako da razumes kako mogu da me privlače žene. Iskreno to ni sama ne mogu da objasnim. To se prosto desilo, mirno i nežno, i posle toliko godina mi se i dalje mnogo volimo. Mnogo bi mi značilo kada se ne bi plašio moje partnerke i kada bi je tretirao kao normalno ljudsko biće. Ponosna sam na svoj život i ne bih ništa menjala. Znam da ima puno dobrih muškaraca, ali oni nisu za mene” – poručila je Džidži tada.

Preporučujemo