BIVŠI POKUŠAO DA JE UBIJE, JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Naša poznata pevačica morala da se POVUČE sa estrade, EVO gde je sad! (FOTO)

0

 Na estradnoj sceni u regiji postoji veliki broj pjevačica i pjevača koji pokušavaju da se probiju i naprave karijeru ali je samo nekolicini njih to pošlo za rukom. Većina ih ima jedan ili dva hita i nakon toga padnu u zaborav i počnu se baviti nekim drugim profesijama ili žive od nastupa na privatnim slavljima a ima i onih koje životne okolnosti odvedu na neki drugi put.

Jedna od njih je i Nataša Đorđević koja  je bila omiljena kod publike ali se povukla iz javnosti nakon što je prošla pravu golgotu u braku sa svojim bivšim suprugom.  Nakon što su neko vrijeme živjeli u vanbračnoj zajednici ona je shvatila da nisu jedno za drugo i prekinula je vezu ali to njega nije spriječilo da je i dalje uznemirava i maltretira.

Jednom prilikom je za medije ispričala i kao je pokušao da je ubije i samo zahvaljujući svojoj prisebnosti je uspjela da izbjegne tragediju. Ona je bila u svom autu koji je željela da parkira a on je odjednom iskočio iz žbunja i počeo da udara u haubu i po prozoru a ona je dala gas i uspjela je da pobjegne.

On je tada ušao u svoj auto i krenuo za njom i pokušavao je da je izgura sa puta tako što je sa strane udarao svojim automobilom u njen. Pjevačica je rekla da je u tim trenucima bila sigurna da joj je došao kraj i da će je ubiti ali je ipak imala i malo sreće pa je uspjela da se izvuče. Ona je nakon što je uspjela da se riješi ovog psihopate ponovo počela da gradi svoju karijeru na estradnoj sceni.

Preporučujemo