Bajagin razvod usledio kao grom iz vedra neba: Posle svih teških borbi, supruga Emilija rekla mu je kraj, a evo koji je razlog!

0

Vijest koju su jučer prenijeli svi mediji u regionu i koja je potpuno šokirala javnost je da se Momčilo Bajagić Bajaga poznati muzičar nakon 33 godine razvodi od svoje supruge Emilije. Iako razvodi nisu nikakva noovst danas i dešavaju se stalno ipak je ovo slučaj koji je mnoge uzdrmao jer je Bajagin brak važio za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni.

Za rastanak dvoje ljudi koji su zjaedno proveli ukupno 40 godina jer su prije braka sedam godina živjeli zajedno se saznalo nakon što je on već završen i sve se odvijalo u strogoj tajnosti jer par nije želio da ionako mučan proces razvoda dodatno otežaju napisi u medijima.

Oni koji poznaju Bajagu i Emiliju se sada prisjećaju njihove ljubavi koja je trajala decenijama a da je ona bila nesvakidašnja svjedoči i to što je Ema ostala uz svog muža i u momentima kada većina žena ne bi. Bajaga je imao brojne porbleme koji bi ugrozili svaki drugi malo slabiji brak ali Ema je ostala uz njega kao najveća podrška i uspjeli su zajedno sve da prevaziđu tako što su svoju poordicu i djecu stavili ispred karijera.

Malo je poznato da je Bajaga sve pjesme koje je napisao i otpjevao posvetio upravo Emi koja je na svakom njegovom koncertu sjedila u prvom redu ali se čini da Ema nije mogla da pređe preko nekih stvari koje su se i dalje vukle u njihovom odnosu i zatražila je razvod, sada kada su i njihova djeca odrasli ljudi. Pored toga navodno ljubav koju su gajili jedno prema drugom je jednostavno nestala i dugo su vagali da li da se razvedu i na kraju su odlučili da to urade.

Preporučujemo