Ceca Ražnatović važi za jedno od najcjenjenijih imena sa naše estradne scene, može se reći da je najpopularnija pjevačica na području Srbije i njena uspješna karijera traje već više od tri decenije. Ceca je tokom svih ovih godina objavila na stotitne pjesama, od kojih se mnoge smatraju velikim hitovima.

Pored toga što je njen estradni život prepun zanimljiv dešavanja, javnost je oduvijek bila na poseban način zainteresovana za detaljima iz njenog privatnog života, a naročito od kada se polovine devedesetih godina udala za Željka Ražnatovića. Željko je tada smatran jednim od najmoćnijh ljudi u regiji i kako je opšte poznato, slovio je za pripadnika i čelnika kriminalnog klana koji je harao devedesetih godina.

Njegov utjecaj u svijetu politike, estrade i drugih sfera života, svakako je doprinjeo tome da Ceca ostvari još uspješniju karijeru, a nakon što su stupili u bračnu zajednicu, Ceca je prozvana “srpskom majkom” iako je tada imala svega 26 godina. Njen suprug, podlegao je tokom 2001. godine u Beogradskom hotelu pod nazivom “Interkontinental” a pjevačica je ostala potpuno shrvana sa svojim sinom Veljkom i kćerkom Anastasijom.

Porodica je oduvijek predstavljala najvažniju ulogu u njenom životu i pjevačica svaki trenutak svog slobodnog vremena nastoji provesti sa svojim najmilijim, naročito sa unukom Željkom, sa kojim je u proteklom periodu često viđamo. Ceca svojom pojavom svaki put okupira svu pažnju prisutnih, a njen stajling i osjećaj za modu uvijek izazivaju veliki broj komentara na društvenim mrežama.

Tako je ponovo oduševila sve prisutne kada se pojavila na Institutu za transfuziju krvi Srbije u Beogradu, usklađena odjevna kombinacija brendirane odjeće odmah je postala glavna tema njenih obožavatelja, a njen apel za doniranjem krvi onima kojima je to potrebno, izazvao je veliko oduševljenje javnosti.

Preporučujemo