Primetila je da joj je momak SIPAO nešto u piće: Zamenila je čaše, a posle par minuta se desilo OVO! (FOTO)

0

Sigurno ste i vi do sada imali prilke slušati o slučajevima u kojima su korištene razne droge za silovanje koje najčešće djevojkama ubacuju u piće bez njihoovg znanja. Nema tinejdžerke koja je počela da izlazi u grad a kojoj roditelji nisu napomenuli nekoliko puta da ne uzima piče od nepoznatih i da uvijek traži od konobara da joj pred njom toče ono što želi da popije upravo iz ovog razloga.

Ispovijest jedne djevojke koja je umalo postala žrtva nasilnika koji je pokušao da joj u piće ubaci ovu drogu je naišla na brojne reakcije na internetu a radi se o Lili Povles koja živi u Velikoj Britaniji i koja je primjetila dok je bila u jednom klubu kako njoj nepoznat muškarac pokušava da dođe do njenog pića a kada je uspio ubacio je nešto u njega.

On je sjedio za šankom u njenoj blizini i ona je iskoristila momenat kada se okrenuo zbog velike gužve koja je nastala i zamijenila je njihove čaše koje su bile identične jer su pili isto piće. Njenu priču je prenio i Dejli mejl a ona je izjavila kako je on pokušao dva puta da joj uzme piće a na kraju kada ga je odbila čekao je priliku da joj ubaci drogu u ono koje je ona naručila.

Nakon što je zamijenila njihove čaše ona se udaljila u drugi dio kluba a kako kaže na izlasku je vidjela ovog muškarca kako leži u jednoj bari i bez sviejeti i samo je pomislila da joj je drago što nije na njegovom mjestu. Neki su je optužili da je cijelu priču izmislila dok su drugi stali u njenu odbranu i reki da se ovakvi pokušaji vrlo često dešavaju a u većini slučajeva na žalost i uspiju.

Preporučujemo