Najpopularniji glumački par sa naših prostora, Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković, u braku su već više od petnaest godina, ali u protekom periodu mnogi mediji pišu brojne članke o krizi koja je nastupila u njihovom braku. Kako smo mogli vidjeti, društvene mreže preplavljene su špekulacijama o njihovim nesuglasicama, a bračni par još uvijek nije želio pričati na ovu temu pred medijima.

Njihova ljubavna priča započela je tokom snimanja studentskog filma, tada je Slobodala imala samo sedamnaest godina, dok je Vojin prije njihovog braka bio već oženjen za Natašu Milovanović, poznatu srpsku voditeljicu na državnog televiziji. Sloboda i Vojin upoznali su se tokom poslovnog projekta, tada su započeli svoje prijateljstvo koje je veoma brzo preraslo u nešto više nakon čega su okrunisali svoj odnos sa brakom tokom 2008. godine.

Vjenčanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, ispraćeno je velikom pažnjom javnosti a kako je poznato, njihovi vjenčani kumovi bili su najbolji prijatelji i kolege Nikola Đuričko i Nataša Ninković. Bračni par se svojevremeno našao na meti kritika zbog njihove razlike u godinama, a kada je po prvi put Sloboda objavila da je njen suprug zapravo deset godina stariji od nje, nastalo je potpuno iznenađenje u javnosti.

Iako mnogi mediji već dugo vremena prenose informacije o njihovim navodnim nesuglasicama u braku, Sloboda je u više navrata kazala da je njihov brak ispunjen poštovanjem i avanturama, zbog kojih im nikada nije dosadno. Do sada nisu željeli razgovarati na temu njihovog odnosa, međutim, s obzirom da se Sloboda nije pojavila na premijeri predstave “Nije čovjek ko ne umre”, u kojoj Voijn igra glavnu ulogu, špekulacije o njihovim nesuglasicama u braku su ponovo nastupile. Također, nedavno je održana i premijera filma pod nazivom “Indigo kristal” i tada se Sloboda pojavila na crvenom tepihu ali bez prisustva svoga supruga, što je mnoge navelo da pomisle da je njihov brak zapao u novu krizu.

Preporučujemo