Posljednjih mjesec dana su svi mediji u Srbiji izvještavali o zdravstvenom stanju jedne od najpoznatijih rijaliti zvijezda Miljane Kulić koja je nakon što je izašla iz Zadruge otišla na operaciju smanjenja želuca u Tursku u jednu privatnu kliniku u želji da na ovaj način izgubi suvišne kilograme.

Međutim kada se vratila u Srbiju nije se osjećala dobro i kada se javila doktorima u bolnici u Nišu hitno je operisana i odstranjena joj je slezena i život joj je bio ugrožen. Nakon toga je prebačena u Beogard gdje su joj se ljekari doslovno borili za život ali je na njenu sreću sve dobro završilo.

Ona je napustila klinički centar a sa njom u pratnji su bili njen dečko Nenad Macanović Bebica i njena majka Marija a novinarima koji su došli je rekla da se sada osjeća puno bolje i da je u mjesec dana smršala 22 kilograma ali da mora da koriguje još neke stvari. I oni koji su je vidjeli su komentarisali kako je rijaliti zvijezda skoro neprepoznatljiva i na njoj se moglo primjetiti da je iscrpljena i da se teško kreće i cijelo vrijeme je Bebica držao pod ruku.

Ona je otkrila da za sada neće ulaziti u Zadrugu jer su joj tako doktori preporučili i za sada o tome ne razmišlja. Pošto se puno pisalo o tome kako je bila neposlušan pacijent i da je stalno medicinskom osoblju pravila probleme Miljana je rekla da to nije tačno i da je bila poslušan pacijent što su rekli i njenoj majci Mariji. Priznala je da je pitala da joj kažu gdje smije da puši jer još uvijek nije prestala sa ovom navikom.

Preporučujemo