Posljednjih petnaestak godina je najpopularnije muzičko takmičenje u regiji Zvezde Granda kroz koje je prošao veliki broj takmičara od kojih je većina pala u zaborav a samo nekolicina njih je ostvarila karijeru na estradnoj sceni.

Jedna od njih je i Rada Manojlović koja je na takmičenju upoznala i devet godina mlađeg kolegu Harisa Berkovića sa kojim je bila u vezi sve donedavno. Iako su mediji pisali o njihovom skorom vjenčanju to se nije desilo nego su prekinuli svoj odnos što je mnoge šokiralo.

Naime Rada je medijima rekla da je nakon što su počeli da žive zajedno shvatila da postoje neke stvari u kojima se ne slažu i da se dosta toga u njihovom odnosu podrazumijeva i ništa nije bilo kao prije. Zato je ona odlučila da Harisu predloži da malo prdahnu jedno od drugoga i da uzmu pauzu da vide da li će nedostajati jedno drugome i da li se još uvijek vole i zamolila ga da se iseli iz njenog stana.

Nakon nekog vremena je shvatila da je ovaj potez trebala da povuče još davno kada je osjetila da je njihova veza postala navika. Od njihovog razlaza je prošlo već podosta vremena i Rada je shvatila da se plaši prolaznosti ali i nepoznatog jer je to nešto što ne može da kontroliše. Ona je sada bar svoje životne navike dovela u red jer joj se prije dešavalo da ima nastupe nekoliko noći zaredom i da uopšte ne spava i onda je bila kao komirana. Sada je uspjela i to da riješi i kaže da joj nije jasno zašto je neke stavri poput tih sebi uopšte dozvoljavala.