Ana Bekuta je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike starije generacije koju su mnogi imali priliku upoznati i kao člana žirija u najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezdama Granda gdje se može vidjeti koje poštovanjeova žena uživa i od svojih kolega.

Ona je u fokusu javnosti bila i prije nekoliko mjeseci kada je preminuo njen dugogodišnji pratner i poznati političar Milutin Mrkonjić Mrka koji je sa pjevačicom živio posljednjih devet godina života iako se od svoje supruge nikada nije službeno razveo i o Daši je vodio računa do posljednjeg dana.

Ana ima jednog sina kojeg je rodila kao jako mlada i tada ga je morala dati u dom jer nije mogla da ga izdržava ali ga je redovno posjećivala i čim je stala malo na svoje noge uzela ga je sebi. Igor je danas oženjen čovjek i ima dvoje djece koji su Ani najveća radost a o njegovoj ženi se jako malo zna jer ne voli da se pojavljuje u javnosti. Njeno ime je Jelena i iako je Ani podarila unuke Branka i Sonju skoro niko ne zna kako ona izgleda.

Međutim mediji su iskopali jednu njenu fotografiju i kako se piše Jelena je Ani najveća pdrška u teškim danima nakon Mrkine smrti a postale su jako bliske u periodu kada su Igor i Jelena imali problema u braku i skoro su se razišli. Prije 15 godina Igor je čak i zatražio razvod ali je Ana shvatila da je to trenutno njegovo osjećanje. Ona je Jelenu i unuke primila kod sebe u kuću da bi Igor imao vremena i prostora da shvati šta želi.

Preporučujemo