Posljednjih desetak godina u našoj regiji je najgledaniji format TV programa rijaliti i skoro svaka privatna televizija prikazuje po jedan jer im to donosi velike prihode. Posljednjih pet godina je ubjedljivo najgledanija Zadruga koju prikazuje TV Pink a jedan od prvih rijalitija kod nas je bio Veliki brat i tada su  u njemu učestvovale blizankinje iz Makedonije koje su privukle svačiju pažnju.

Violeta Raleva je prva ušla u rijaliti i publici je bila jako simpatična a nakon  nje joj se pridružila i sestra Kristina. Violeti se u rijalitiju desila i velika ljubav koja je kao to obično biva u ovakvim emisijama bila burna. U pitanju je bio Karlo Zagorac a kada su se stvari između njih zakuhale do maksimuma produkcija je u rijaliti uvela Violetinu sestru koja je Viki bila velika podrška.

Ona je tada imala samo 20 godina dok je Karlo bio 13 godina stariji ali to im nije smetalo da svoju vezu nastave i nakon što je rijaliti završio. On je često bio kod nje i njene porodice u Skoplju pa su čak nakon nekog vremena iznajmili zajednički stan i počeli da žive skupa. Iako su imali velike planove za svoju budućnost uskoro je stigla vijest da su  raskinuli a Karlo je kao glavni razlog naveo upravo razliku u godinama između njih.

Jedno vrijeme nakon rijalitija sestre Raleva su bile jako popularne i novinari i paparaci su ih pratili na svakom koraku. Onda su se povukle iz javnosti  a iz njihovih objava na društvenim mrežama se moglo vidjeti da se prvo udala Kristina a nakon nje, 2013. godine i Viki. I Karlo je već godinama u sretnom braku.